Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Április 24. 13:56, kedd | Helyi
Forrás: szekesfehervar.hu

Fehérvári civil szervezeteket támogat és képez Az Évszak Szervezete Program

Fehérvári civil szervezeteket támogat és képez Az Évszak Szervezete Program

Székesfehérvári egyesületek, alapítványok, illetve nonprofit gazdasági társaságok vehettek részt a MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt.,

a Civil Centrum Alapítvány (CICE) által kiírt, „Az Évszak Szervezete Program”-pályázaton, amely társadalmi szervezetek együttműködését, továbbá magánadomány-gyűjtő és kommunikációs készségeinek fejlesztését támogatja.

„A MagNet Bank szívügyének tekinti a társadalmi ügyek és szervezetek támogatását minden lehetséges banki eszközzel. Közösségi küldetésével egybecseng a civil programok létrehozása és támogatása. A bank közösségi szemlélete és célkitűzései szerint kiemelten fontos azon a projektek létrehozása, amelyek környezeti társadalmi és gazdasági értelemben egyaránt pozitív hatást gyakorolnak a világra.” - hangsúlyozta Orosz Csaba, a MagNet Magyar Közösségi Bank Székesfehérvári Fiókjának fiókvezetője.

„Az Évszak Szervezete Programot is abból a célból hoztuk létre, hogy felhívjuk ügyfeleink figyelmét a társadalmi felelősségvállalás fontosságára, illetve lehetőséget biztosítsunk ennek gyakorlására. Az Évszak Szervezete Program keretein belül 2018. márciusától évente négy kiválasztott szervezet gyűjthet adományt három hónapon keresztül minden egyes bankfiókban, vagyis a tavasz, nyár, ősz vagy tél szervezetévé válhat.” - tette hozzá Orosz Csaba.

„Székesfehérváron az Évszak Szervezete Program még különlegesebb lesz, hiszen az adománygyűjtésen felül célkitűzés az is, hogy segítse a székesfehérvári társadalmi szervezetek együttműködését, fejlessze magánadomány-gyűjtő és kommunikációs készségeiket fundraising képzésen és mentoráláson, valamint ingyenes közösségi irodahasználaton keresztül. A program lehetőséget biztosít továbbá a pályázaton résztvevő szervezetek számára tapasztalataik megosztására és nyilvános eseményeken való bemutatkozásra is.” - emelte ki Farnady Judit, a Civil Centrum Alapítvány ügyvezetője.

„Nagyon sokat jelent számunkra a MagNet Közösségi Bank támogatása, hiszen van egy komoly meghívásunk Moszkvába, amelyet ez a kezdeményezés támogat, így is kötöttük meg a szerződést, hogy a Tavasz Szervezete a Vox Mirabilis Kamarakórus lesz.” - mondta el Zemlényi Katica, a kórus vezetője.

szekesfehervar.hu

Címkék: belváros, civil, pályázat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.

2024. Március 29. 09:12, péntek | Helyi

Nagypénteken Krisztus kereszthalálára emlékezik a keresztény világ

Nagypénteken Jézus kereszthalálára emlékeznek világszerte.

2024. Március 29. 09:04, péntek | Helyi

Online 280, papír alapon 340 forint április 1-től a nyugdíjas buszbérlet Fehérváron

Április elsejétől nagymértékben csökken a székesfehérvári helyi nyugdíjas bérlet ára.