Városlista
2024. július 3, szerda - Kornél

Hírek

2010. Május 22. 18:01, szombat | Helyi
Forrás: székesfehérvár.hu

Elkezdődött a Fehérvárcsurgói víztározóból a víz eresztése

Elkezdődött a Fehérvárcsurgói víztározóból a víz eresztése

A Közép-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság megkezdte a csordultig lévő Fehérvárcsurgói víztározó eresztését és tovább folytatódik a Velencei-tó vízeresztése is. A csurgói tározóban soha nem látott menyiségű

Fehérvárcsurgói tározó A Fehérvárcsurgói tározó mai vízállása 659 cm. A székesfehérvári és a sárbogárdi térség helyzete normalizálódott, így elkezdődött az apasztó vízeresztés a tározóból Adony Az Igazgatóság a mai napon II. fokú belvízvédelmi készültséget rendel el az Adonyi öblözetre, a magas dunai vízállás és a tegnap este Adony térségében lehullott jelentős csapadék miatt. Velencei-tó AVelencei-tó mai vízállása 180 cm, a tó apasztó vízeresztése ma tovább folytatódik. Pátkai tározó A Pátkai tározó mai vízállása 561 cm, a tározó vízszintje állandósult. Zámolyi tározó A Zámolyi tározó ma 422 cm-en áll, a vízszint lassan emelkedik. Székesfehérvár, Hármas híd A Hármas híd mai vízállása 137 cm, az elmúlt 12 órában 6 cm-t apadt a vízállás. Baracska Baracskán lassú apadás kezdődött, így az ünnepek alatt a kritikus helyzet várhatóan megszűnik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 12. 08:33, szerda | Helyi

A labdarúgó EB idején éjfélig tarthatnak nyitva a belvárosi teraszok

Székesfehérvár Önkormányzata ezúton ad tájékoztatást arról, hogy a június 14-én kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság

2024. Június 10. 07:55, hétfő | Helyi

Nagy többséggel választották újra dr. Cser-Palkovics András polgármestert

Dr. Cser-Palkovics Andrást meggyőző fölénnyel, több mint 74 százalékos támogatottsággal választották újra vasárnap a fehérváriak.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 24. 09:07, péntek | Helyi

Járdafelújítások – az Ybl lakótelepen már elkészült, a Zichy ligetben ősszel kezdődik a beruházás

Elkészült az Ybl Miklós lakótelepet átszelő egyik járda felújítása és mellette az Ybl Miklós-mellszoborhoz vezető kisebb járdaszakasz.