Városlista
2024. július 3, szerda - Kornél

Hírek

2010. Május 26. 09:33, szerda | Helyi
Forrás: Székesfehérvár MJV Hírportál

Fehérvár Szépe - idén már nyolcadik alkalommal rendezik meg

Fehérvár Szépe - idén már nyolcadik alkalommal rendezik meg

Idén már nyolcadik alkalommal rendezik meg a Fehérvár Szépe Szépségversenyt. Az idei esztendőben az ország bármely pontján élő 16. életévét betöltő hölgyek jelentkezését várják. Az elődöntő június 29-én lesz a Novotel Hotelben.

 

A sajtótájékoztatón részt vett Balázs Szabina, aki 2009-ben nyerte el a címet és elmondta, hogy a Fehérvár Szépe olyan kiinduló alapot jelentett számára melyre építve több szépségversenyen ért el helyezést. Major Klára 2007 Fehérvár Szépe idei évben egy televíziócsatorna Királynő című produkciójának döntőseként az ország legszebb 21 hölgye között szerepelt. Arra biztatta a lányokat, jelentkezzenek és aki affinitást érez a szépségversenyek iránt a Fehérvár Szépe versenyre alapozva messzire juthat.

 

A sajtótájékoztatót követően a Kyra Jeane idei fürdőruháiból és Szegedy Torella népi iparművész kalapkreációiból láthattak bemutatót. Jelentkezni írásban, önéletrajzzal és két darab fotóval lehet, melyből 1 egészalakos egy pedig portré formátumú legyen. Jelentkezni június 23-ig lehet postai úton „Fehérvár Szépe” megjelöléssel a Novotel Hotel (Ady e. u. 19-21) címére elküldött jelentkezéssel, vagy személyesen a hotel recepcióján elhelyezett gyűjtődobozba bedobva.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 12. 08:33, szerda | Helyi

A labdarúgó EB idején éjfélig tarthatnak nyitva a belvárosi teraszok

Székesfehérvár Önkormányzata ezúton ad tájékoztatást arról, hogy a június 14-én kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság

2024. Június 10. 07:55, hétfő | Helyi

Nagy többséggel választották újra dr. Cser-Palkovics András polgármestert

Dr. Cser-Palkovics Andrást meggyőző fölénnyel, több mint 74 százalékos támogatottsággal választották újra vasárnap a fehérváriak.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 24. 09:07, péntek | Helyi

Járdafelújítások – az Ybl lakótelepen már elkészült, a Zichy ligetben ősszel kezdődik a beruházás

Elkészült az Ybl Miklós lakótelepet átszelő egyik járda felújítása és mellette az Ybl Miklós-mellszoborhoz vezető kisebb járdaszakasz.