Városlista
2024. szeptember 28, szombat - Vencel

Hírek

2010. Március 03. 08:21, szerda | Helyi
Forrás: hírszerző

Rágalmazó szórólapok Székesfehérváron

Rágalmazó szórólapok Székesfehérváron

Székesfehérvár MSZP-s országgyűlési képviselőjelöltje hétfőn bemutatott egy ellene irányuló állításokat tartalmazó szórólapot, amelyen az is olvasható: "Gyurcsány Ferenc és Knizse Gyula együtt tették tönkre az országot"

A képviselőjelölt a sajtótájékoztatón azt mondta: az 1-es, Fejér megyei választókerületben terjesztett szórólapot a Fidesz jelentette meg, s abban egyebek között az egészségügy tönkretételével, értelmetlen megszorításokban való közreműködéssel vádolják őt. "Szeretném kijelenteni, hogy az elmúlt ciklusban nem voltam tagja a magyar Országgyűlésnek, így a szórólapon nekem tulajdonított cselekményeket nyilvánvalóan nem követhettem el" - jelentette ki Knizse Gyula. Hozzátette: meggyőződése, hogy "Magyarországot a Fidesz által képviselt 'mindent tagadás' politikája és a Cser-Palkovics András által megszemélyesített politikai stílus teszi tönkre". Kérte, hogy politikai ellenfelei ezt a fajta politikai stílust tartsák távol Székesfehérvártól, s "ne gerjesszék" tovább azt a társadalmi feszültséget, amelyet a gazdasági válság okoz az emberek mindennapi életében. A sajtótájékoztatón elhangzottakra Orosz István, a Fidesz városi alelnöke közleményben reagált. Ebben azt írta: "aki az MSZP képviselőjelöltjeként indul a választásokon, annak (...) vállalnia kell a felelősséget az elmúlt nyolc esztendő kormányzati kudarcaiért, ahogy azért is, hogy az MSZP 2010-ben 700 millió forintot vett el a székesfehérvári iskoláktól, óvodáktól, szociális intézményektől".

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 26. 09:06, hétfő | Helyi

Egy hét múlva becsöngetnek - ezek a 2024/25-ös tanév a legfontosabb dátumai

A 2024/25-ös tanév első tanítási napja 2024. szeptember 2., jövő hét hétfő, az utolsó tanítási napja pedig 2025. június 20. lesz.

2024. Augusztus 26. 08:54, hétfő | Helyi

Új üzem kezdi meg működését a környezeti fenntarthatóság jegyében az Alba Ipari Zónában

A körforgásos gazdaság erősítése és a környezeti fenntarthatóság jegyében végzi tevékenységét az SRF Factory Kft., amelynek üzemét szombaton adták át az Alba Ipari Zónában.